Kirkebrochurer

I samarbejde med Viborg Stift har vi produceret? og sælger 8 forskellige brochurer med fællestitlen: ?Din folkekirke informerer? om gudstjeneste, vielse, dåb, nadver, konfirmation, bøn, skriftemål samt begravelse og bisættelse. 

Kirkebrochurerne sælges i sæt med de 8 forskellige emner til følgende pris:
 50 sæt:(8x50 stk)                 1.100 kr.
100 sæt:(8x100 stk)              1.600 kr.
500 sæt:(8x500 stk)              4.000 kr.
 - flg. 100  sæt: (8x100 stk)      700 kr.

Genoptryk: ovenstående priser og evt. tillæg for ændring af bagsiden.
Indhent tilbud.

Holder i pap til alle 8 sæt: 200 kr.  -   Alle priser er incl. moms 
Tekst: sognepræst Marianne Telling, Kvols
Foto: Ole Blume
Lay-out: Lone Vindum Jacobsen, Faurholt/FKG


"din folkekirke informerer" læst og kommenterer af Mikael Jensen

Disse 8 foldere er simpelthen små guldklumper. Visuelt, æstetisk, forståelsesmæssigt - så kan det bare ikke gøres bedre.

De sproglige udtryk og kernen i budskaberne er simple og vedkommende, den visuelle symbolik er enestående flot, og der bliver i al sin enkelthed (og det er slet ikke enkelt) informeret på den mest hensigtsmæssige måde. 
En klog mand sagde engang, at ?alt, som kan siges, kan siges klart.?

?din folkekirke informerer?? beviser tesen. Såfremt disse foldere ikke allerede er ude blandt alle sogne og flittigt bliver benyttet af præsterne ? så vil det være anbefalelsesværdigt at gøre en indsats for at de bliver det.

Det er netop initiativer som dette, der i borgernes øjne gør kirken vedkommende ? også blandt de personer, der ikke normalt forbinder folkekirken med noget for dem vedkommende.  


Undervisningsfilm

Vi har også produceret en række undervisningsfilm i samarbejde med Amtscentret for Undervisning. De handler om etisk følsomme emner som organdonation, døden, Internettet på godt og ondt, spiseforstyrrelser, ensomhed, min mor som kvartalsdranker m.m. 
FILMENE SÆLGES SOM VHS-KOPI -

nu også på DVD - enkeltvis eller samlet ved henvendelse til kontoret.

SIDSTE NYT: DVD med 10 indslag om TEMPLET I JERUSALEM. Passer fint til mini-konfirmandundervisningen. Sælges ved henvendelse til kontoret.